Huis verkopen makelaar Groningen

Wilt u een huis verkopen met een makelaar Groningen? iQ Makelaars Groningen is zeer actief als makelaar in Groningen. iQ Makelaars helpt u bij het huis verkopen als uw makelaar in Groningen. Bent u geïnteresseerd in een snelle verkoop van uw woning? Wij werken altijd op basis van No Cure No Pay en bieden een gratis waardebepaling van uw woning aan.

No Cure No Pay makelaar

iQ Makelaars Groningen is uw moderne huis verkopen makelaar in Groningen die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. Wij brengen uw woning actief onder de aandacht van potentiele kopers door middel van moderne marketing, zowel offline als online. Uw woning wordt geplaatst op diverse woningwebsites met overzichtelijke en professionele foto’s en een overtuigende verkooptekst. Gecombineerd met onze No Cure No Pay werkwijze is iQ Makelaars Groningen dé makelaar voor uw woning in Groningen.

Huis verkopen Groningen

Bent u geïnteresseerd in huis verkopen met een makelaar in Groningen? Schakel dan iQ Makelaars Groningen in. Wij zijn een moderne makelaar, die alles uit de kast haalt om uw woning te verkopen. Zo werken wij ook op zaterdag en indien nodig buiten kantooruren om alle kansen op bezichtigingen mee te pakken. Wij hebben de focus op online marketing en brengen uw woning actief onder de aandacht van mogelijke kopers voor huis verkopen Groningen.

Wilt u een huis verkopen met een makelaar in Groningen? Dan heeft u de beste makelaar voor de klus gevonden. iQ Makelaars Groningen biedt u een vrijblijvende waardebepaling aan binnen 48 uur. Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

 

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl